ISDN gaat verdwijnen, en nu?

Een inbraakbeveiliging en Brandmeldinstallatie melden hun storingen en meldingen door naar bijvoorbeeld een meldbank. Dat doen ze door gebruikmaking van een ISDN lijn (een telefoonkabel). De verzekeringen eisen een gegarandeerde verbinding met bijvoorbeeld een meldbank en daar voor is de ISDN lijn bij uitstek geschikt voor.

Vanaf 1 september 2019 gaat, gefaseerd, de ISDN lijn verdwijnen , maar hoe wordt dan de verbindingen tot stand gebracht met de meldbank met goed keuring van de verzekering? De oplossing is een EMIZON IP kiezer. Dit is een apparaat wat gebruikt maakt van internet en van een GPRS verbinding (een draadloze verbinding) op deze wijze is er een gegarandeerde verbinding aanwezig tussen het beveiligde object en de meldbank.

van Ginderen bv heeft zich gespecialiseerd om, al vroegtijdig, de telefoonkiezers te vervangen voor een EMIZON kiezer. Naar grote tevredenheid van onze klanten. Inmiddels hebben wij al 500 EMIZON IP kiezers geïnstalleerd en dat kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Wij werden, geheel onverwachts, in het zonnetje gezet door onze leverancier met het behalen van dit indrukwekkende aantal. 

Nieuwe website online!

van ginderen den haag

Het is zover, onze nieuwe website

Welkom op de nieuwe website van van Ginderen bv, uw elektrotechnisch installatie en beveiligingsbedrijf. Al sinds 1970 hét bedrijf voor Den Haag  en omstreken voor al uw problemen en vragen rondom verschillende onderwerpen. Zoals elektrotechniekinbraakbeveiligingdata / netwerkbrandmeldinstallatiescamera installatiesintercomvideofoon en aanverwante zaken. Natuurlijk hebben we ook een 24 uurs storingsdienst.

U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van techniek. Of het nou gaat om een stopcontact plaatsen in uw huis of een compleet beveiligingssysteem aanleggen in uw bedrijf. Een volledig communicatiesysteem voor uw kantoor? Van Ginderen doet het gewoon!

Laatste nieuws

Natuurlijk hebben wij op onze nieuwe website ook een nieuwspagina. Hier zullen we u op de hoogte houden van het laatste nieuws over van Ginderen, maar natuurlijk ook over thema’s waar wij gespecialiseerd in zijn.