Videofoon / intercom

Er wordt ’s avonds laat aan de deur gebeld. U vindt het eigenlijk niet prettig om open te doen. Het liefst wilt u eerst weten wie er voor de deur staat, voordat u open doet. Natuurlijk kunt u een kijkgaatje in de deur laten maken, maar wanneer men niet wil dat u hen ziet, is het makkelijk weg te duiken voor zo’n kijkgaatje. Een oplossing is om een intercom / videofoon te laten installeren. Dit vergroot uw gevoel van veiligheid.

Bij een intercom kunt u alleen praten met diegene die voor de deur staat, met een videofoon, mits goed gemonteerd, kunt u ook zien wie er voor de deur staat.

De intercom of videofoon kan op elke gewenste plek in huis komen te hangen. U hebt ook de mogelijkheid vanaf de intercom- of videofooninstallatie de deur te openen.

Wij kunnen u beide systemen leveren. Ook kunnen wij uw bestaande intercom ombouwen naar een videofoon. Wij leveren zowel aan particulieren als aan woningbouwverenigingen of bedrijven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van advies dienen en weten wij wat voor u de beste oplossing is.