Videofoon / intercom

Er wordt ’s avonds laat aan de deur gebeld. U vindt het eigenlijk niet prettig om open te doen. Het liefst wilt u eerst weten wie er voor de deur staat, voordat u open doet. Natuurlijk kunt u een kijkgaatje in de deur laten maken, maar wanneer men niet wil dat u hen ziet, is het makkelijk weg te duiken voor zo’n kijkgaatje. Een oplossing is om een intercom of videofoon te laten installeren. Dit vergroot uw gevoel van veiligheid.

Bij een intercom kunt u alleen praten met diegene die voor de deur staat, met een videofoon, mits goed gemonteerd, kunt u ook zien wie er voor de deur staat.

De intercom of videofoon kan op elke gewenste plek in huis komen te hangen. U hebt ook de mogelijkheid vanaf de intercom- of videofooninstallatie de deur te openen.

Wij kunnen u beide systemen leveren. Ook kunnen wij uw bestaande intercom ombouwen naar een videofoon. Wij leveren zowel aan particulieren als aan woningbouwverenigingen of bedrijven. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u goed van advies dienen en weten wij wat voor u de beste oplossing is.