Brandmelders en brandmeldinstallaties

Zakelijk
In uw gebruikersvergunning die u van de gemeente en/of brandweer heeft ontvangen, staat een programma van eisen (ook wel een PVE genoemd). Een van de eisen zal zijn dat er een ontruimingsplan in uw organisatie aanwezig is. In een ontruimingsplan hoort een ontruimingsinstallatie. Naast de ontruimingsinstallatie kunt u er voor kiezen een brandmeldinstallatie in Den Haag en omstreken te installeren.

Beide gecertificeerde systemen kunnen wij u leveren. Wij bieden u een volledig pakket, conform de norm NEN 2535. Uiteraard zorgen wij voor de jaarlijkse service en controle van uw installaties. Wij leveren de noodverlichting en vluchtrouteaanduidingen. U krijgt van ons een certificaat waarmee u aan de verzekering of gemeente kunt aantonen dat uw installaties voldoen aan de normen en eisen van deze tijd. Zodra de normen of eisen veranderen, informeren wij u daar tijdig over.

Particulieren
De grootste angst van woonhuisbezitters is het ontstaan van brand in de woning. Al uw bezittingen, foto’s en herinneringen in één keer weg. U moet er niet aan denken! Erger is het nog als er ’s nachts brand uitbreekt en u en uw kinderen liggen in huis te slapen. In een woonhuis is een rookmelder eigenlijk een must. Sterker nog, in nieuwbouwwoningen is het tegenwoordig zelfs verplicht. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden van de verschillende brandmeldsystemen voor uw woning.