Toegangscontrolesystemen

Staat bij uw organisatie de deur de hele dag open zodat iedereen naar believen in en uit kan lopen? Of wilt u dat alleen bevoegde personen binnen kunnen komen? Uiteraard kunt u elk personeelslid een sleutel geven, maar u kunt ook denken aan elektronisch gecontroleerde toegang of wel een toegangscontrolesysteem.

Dit geldt niet alleen voor de voordeur, u kunt  bij elke ruimte een toegangscontrole uitvoeren. Denkt u bijvoorbeeld aan de serverruimte, de ruimte met de kluis of uw magazijn. U zult niet willen dat iedereen daar zomaar naar binnen kan.

Wij leveren verschillende soorten voor elektronisch gecontroleerde toegangscontrole.
Alle toegangscontrole wordt gekoppeld aan persoonsgegevens. U kunt ervoor kiezen een tijdwaarneming aan de toegangscontrole te koppelen. Zo is het mogelijk bepaalde personen tijdens bepaalde uren, bijvoorbeeld tussen 8.00 en 17.00 uur, toegang te verlenen.

Het is mogelijk een uitdraai te maken van alle in het gebouw aanwezige personen, zodat u bij een ontruimingsalarm precies kunt zien wie er zich in het gebouw bevindt.

Het meest bekende controlesysteem is de proximity laser, in combinatie met een TAG of ISO-kaart. Maar ook een vingerafdruksysteem of zelfs een systeem dat de irisscan van uw personeel afneemt kunnen wij u bieden.

Om met u alle mogelijkheden te bespreken, komen we graag bij u langs om uw specifieke omstandigheden en wensen te inventariseren.