Projecten door van Ginderen

Wanneer uw opdrachten zich tot meerdere afdelingen van ons bedrijf richten, spreken we van projecten. Stel, u wilt én uw elektrische voorzieningen uitbreiden én een nieuwe telefoonaansluiting én uw pand veiliger maken. Dan komt iemand van onze afdeling projecten naar u toe om uw wensen te bespreken. Dit heeft voor u het gemak dat u maar één aanspreekpunt heeft en uw verhaal maar één keer hoeft te doen. Binnen ons bedrijf verdelen we daarna de werkzaamheden over de betreffende afdelingen, zodat alle specialisaties worden aangesproken en benut. Uw lijnen zijn kort, u wendt zich tot één persoon, die alle zaken voor u in goede banen leidt. Op deze manier kunnen wij snel inspelen op uw vragen en hoeft u nooit lang op antwoord te wachten.

Onze afdeling projecten beschikt over de juiste kennis, een tekenkamer en een adviesafdeling. Wij hebben alle capaciteiten in huis om u snel van dienst te zijn!

Deze service geldt voor alle gebouwen, van een rijtjeshuis tot een luxe villa, een autoshowroom tot een kledingzaak. Wij regelen voor u de offertes op maat, lopen met u door de betreffende ruimte en geven u advies over uw pand.