Informatie over de Bandit mistgenerator

van Ginderen heeft diverse monteurs die getraind zijn in het plaatsen, aansluiten en inregelen van de Bandit mistgenerator.

Met de Bandit mistgenerator wordt een geheel eigen en inmiddels uit de praktijk gebleken, zeer effectieve benadering gevoerd op het terrein van actieve beveiliging.

De Bandit Mistgenerator is de oplossing om de schade bij een inbraak of ramkraak tot een minimum te reduceren. De Bandit mistgenerator is in staat om in enkele seconden een kamer, winkel of kantoor volledig te vullen met een ondoorzichtige mist. Een inbraak of ramkraak duurt gemiddeld drie tot vier minuten. Te kort voor de politie om op tijd ter plaatse te zijn. De inbrekers zijn er dan al lang vandoor met de buit. Een Bandit mistgenerator kan dan uitkomst bieden.

Als het alarm afgaat spuit deze mistgenerator uw ruimte binnen enkele seconden vol met een onschadelijke mist. De indringers zien geen hand meer voor ogen en de buit is ook niet meer zichtbaar. De indringers staken hun inbraakpoging en laten de buit staan.

“Wat je niet ziet, kun je ook niet stelen.”

video's mistgenerator van ginderen