Van Ginderen is specialist in elektra

De oorsprong van ons bedrijf hebben wij te danken aan de Amerikaan Thomas Edison. Thomas Edison perfectioneerde de gloeilamp die in 1854 was uitgevonden door Heinrich Göbel. Omdat meneer Göbel nog niet de beschikking had over een elektriciteitsnet, was zijn uitvinding gemaakt om te mislukken. Maar Edison liet het daar niet bij zitten! In 1881 lukte het hem de infrastructuur voor elektra aan te leggen. Daardoor was het voor huishoudens mogelijk gloeilampen te laten branden. Een uitvinding die nu nog zeer belangrijk wordt geacht!

Door de verdere ontwikkeling van zijn gloeilamp en elektriciteitsnet is het in de huidige tijd mogelijk om alles op elektriciteit te laten werken. Koelkasten, radio’s, televisies, elektrische tandenborstels, elektra in en om uw woning en andere vormen van elektra, niets was mogelijk geweest als Edison zijn ontdekking niet had gedaan!

Edison had vast niet kunnen denken dat door zijn interesse in scheikunde, waarbij hij een heel laboratorium opblies, het nu mogelijk is dat wij brandmeldinstallaties hebben die ons snel waarschuwen bij brand. Van Ginderen heeft zich gespecialiseerd op alle mogelijke gebieden van elektrotechniek. Wij zijn onze voorganger dan ook nog steeds dankbaar voor zijn ontdekking!

Klein zakelijke markt

Lees meer

Service en onderhoud

Lees meer

Projecten

Lees meer

Elektrotechnisch Tekenwerk

Lees meer