DIRECT advies BEKIJK CERTIFICATEN

Laadpalen

Een optimaal werkend laadpaal of laadstation bij je thuis of op het werk, Van Ginderen bv levert en plaatst de laadpaal voor u, kortom van Ginderen bv regelt het wel. We zijn er trots op dat wij partner-installer zijn, als enige in Den Haag, voor EV-BOX en niet te vergeten TESLA MOTORS, maar natuurlijk leveren we ook de ALFEN ICU met de ‘gratis back-up office’. En ook van het bedrijf Blue Current zijn wij partner, in bepaalde gevallen kan de laadpaal zelfs gratis geleverd worden, indien deze via van Ginderen wordt geïnstalleerd. Kortom, voor elk merk elektrisch en hybride voertuig hebben wij een passende oplossing. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die natuurlijk ook afhankelijk zijn van de aanwezige installatie in uw huis of werkadres.

Waarom elektrisch rijden?

•    Goedkoper (o.a. een lage bijtelling )
•    Zelfvoorzienend
•    Schoon
•    Simpel

Goedkoper rijden met een laadpaal:

Dit hoort uw portemonnee graag: EV’s ‘tanken’ aanzienlijk goedkoper dan hun traditionele tegenhangers (benzine/diesel). Elektrische auto’s (volledig elektrisch en hybride) besparen per jaar tot meer dan 75% van het normale benzineverbruik en komen bovendien wereldwijd in aanmerking voor een breed scala aan overheidssubsidies en andere fiscale voordelen !

Zelfvoorzienend, ben je zeker met een laadpaal voor de deur:

Als u elektrisch rijdt, hoeft u zich niet druk te maken over bijtanken en het vinden van een benzinestation. In plaats daarvan geniet u van de dag, terwijl uw elektrische auto gemakkelijk aan een laadpaal wordt opgeladen, thuis, op het werk of onderweg. Nu zonnepanelen ook voor particulieren steeds bereikbaarder worden, kunnen we zelfs onze eigen elektriciteit opwekken. Zo wordt het laden op de langere termijn nóg voordeliger.

Elektrisch opladen schoner kan haast niet:

Veruit heb belangrijkste voordeel: elektrisch rijden produceert geen schadelijke fijn stoffen en minder CO2. Natuurlijk leidt het opwekken van elektriciteit nog steeds tot CO2-uitstoot, maar een recent onderzoek van de  Amerikaanse Union of Concerned Scientists heeft aangetoond dat ongeacht waar u uw elektrische auto oplaadt, zelfs als het in een regio is waar relatief veel ’vieze’ energie zoals kolen wordt verbruikt, de uitstoot van een EV nog steeds significant lager is dan die van een  benzine- of dieselauto. Daar komt nog bij dat elektriciteitsnetwerken steeds meer stroom leveren die afkomstig is van alternatieve bronnen, zoals zonnepanelen en windmolens. Laden van elektrische voertuigen wordt daardoor nog schoner. In veel Europese landen, waaronder Nederland, worden elektrische auto’s zowel thuis als in het openbaar al met groene elektriciteit opgeladen.

Simpel, steek de stekker in de laadpaal:

Het geheim achter het gemak: de eenvoud. Ondanks hun geavanceerde technologie, zijn elektrische auto’s verrassend eenvoudig  te onderhouden. Afwezigheid van een benzine- of dieselmotor betekent dat er minder bewegende onderdelen zijn. Bijbehorende onderhoudskosten zijn daardoor veel lager en er hoeft nooit olie vervangen te worden. Remblokken hebben wel periodieke onderhoud nodig,  maar dankzij de recuperatieremmen lang niet zoveel als bij conventionele auto’s. Directe torsie, de verbeterde range en het volledig geluidloos rijden maken het tot een waar plezier om met een elektrische auto de weg op te gaan.

Collectief opladen met Qcharge

In parkeergarages van appartementsgebouwen zijn de oplossingen voor het opladen van auto’s vaak beperkt. Het noodzakelijke vermogen is vaak niet beschikbaar. Daarnaast kan de bekabeling in het gebouw een groot probleem vormen om vanuit de meterkast alle opladers te kunnen voeden. Eleqtron biedt met het Qcharge concept een unieke oplossing die bestaat uit slimme oplaadpunten en zogenaamde vlakbandkabel.

Lees hier meer over Qcharge

Samenwerking met Blue Current

Ziet u ook steeds meer elektrische auto’s op de weg?
Met het jonge en dynamische bedrijf Blue Current, heeft van Ginderen een unieke samenwerking. In bepaalde gevallen ontvangt u de laadpaal zelfs helemaal gratis. Heeft u een locatie waar veelbezoekers komen, dan komt u hier wellicht voor in aanmerking. Denk hierbij bv. aan (fastfood) restaurants, hotels, meubel showrooms, parkeerterreinen bij winkelcentra, sportcomplexen etc. U biedt uw klanten/bezoekers deze service en de stroomkosten worden aan u vergoed. En steun de transitie naar het elektrisch rijden.