Inbraakbeveiliging

Wanneer de organisatorische en bouwkundige zaken van uw huis of bedrijf in orde zijn, en er toch nog een inbreker uw ruimte weet te betreden, is het fijn als u daarvan op tijd gewaarschuwd wordt. Op dat moment is een elektronisch alarmsysteem een onmisbare schakel van de inbraakbeveiliging. Eventueel aangevuld met een bandit mistgenerator.
De alarminstallatie kan aangesloten worden bij een particuliere alarmcentrale (PAC).

Een alarmsysteem kan zowel bedraad als onbedraad aangelegd worden. Wij zorgen ervoor dat uw alarmsysteem voldoet aan de van toepassing zijnde normeringen, onder toezicht van het VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven). Wij leveren dan ook een certificaat aan, waarmee u kunt bewijzen dat uw alarm aan alle eisen voldoet.

Bij het aanleggen van een alarmsysteem denken wij na over de volgende zaken:

Particulier

Heeft u huisdieren die vrij rond mogen lopen? Komt u meestal via de achterdeur of voordeur binnen? Zet u eerst uw fiets in de schuur voordat u het huis betreedt? Wilt u dat de schuur aangesloten is op het alarmsysteem? Wie mag er een code hebben van uw alarm? Wie zijn uw contactpersonen?

Inbraakbeveiliging is maatwerk, waarbij uw wooncomfort voorop staat. Wij hebben dit goed begrepen.
 

Zakelijk

Wanneer u een bedrijf of andere organisatie heeft, zal de verzekering van u eisen dat u een alarminstallatie aan laat leggen. Op dat moment is het belangrijk dat u nadenkt of u één code voor al uw personeel wilt hebben of voor ieder personeelslid een eigen code. In dat geval koppelen wij de code aan de persoonsgegevens. U kunt controleren hoe laat het alarm aan- of uitgezet wordt en door wie. Ook voor uw bedrijf is het van belang dat u nadenkt wie er over een code mag beschikken en of u wilt dat er meteen actie door een beveiligingsbedrijf wordt uitgevoerd of dat u eerst zelf gaat kijken bij een alarmmelding.