Brand beveiliging

Particulieren
De grootste angst van woonhuisbezitters is het ontstaan van brand in de woning. Al uw bezittingen, foto’s en herinneringen in één keer weg. U moet er niet aan denken!Erger is het nog als er ’s nachts brand uitbreekt en u en uw kinderen liggen in huis te slapen. In een woonhuis is een rookmelder eigenlijk een must. Sterker nog, in nieuwbouwwoningen is het tegenwoordig zelfs verplicht. Wij kunnen u adviseren over de mogelijkheden van de verschillende brandmeldinstallatie systemen voor uw woning.

Zakelijk
In uw gebruikersvergunning die u van de gemeente en/of brandweer heeft ontvangen, staat een programma van eisen ( een PVE genoemd ). Een van de eisen zal zijn dat er een ontruimingsplan in uw organisatie aanwezig is.

Bij een ontruimingsplan hoort een ontruimingsinstallatie. Naast de ontruimingsinstallatie kunt u er voor kiezen een brandmeldinstallatie te installeren.
Beide gecertificeerde systemen kunnen wij u leveren.
Wij bieden u een volledig pakket, conform de norm NEN 2535. Uiteraard zorgen wij voor de jaarlijkse service en controle van uw installaties. Wij leveren de noodverlichting en vluchtrouteaanduidingen. U krijgt van ons een certificaat waarmee u aan de verzekering of gemeente kunt aantonen dat uw installaties voldoen aan de normen en eisen van deze tijd. Zodra de normen of eisen veranderen, informeren wij u daar tijdig over.