van Ginderen BV regelt uw beveiliging

U heeft het huis van uw dromen gevonden. Alles is precies wat u zich kunt wensen. U richt de woning in, schildert en verbouwt wat. Maar na verloop van tijd blijkt u zich niet echt veilig te voelen in uw huis. Uw woongenot is dan ver te zoeken. U mist de beveiliging. Op dat moment schakelt u ons in! Wij kijken samen met u hoe we middels beveiliging u een veilig gevoel in uw eigen huis kunnen geven.

We beginnen met de organisatorische, zeg maar de huishoudelijke kant van uw huis. Hoe aantrekkelijk is uw huis voor inbrekers of vandalen?

Als we dat vastgesteld hebben, kijken we naar de bouwkundige kant van uw huis. Hoe gemakkelijk kan iemand zich ongeoorloofd toegang verlenen tot uw huis?

Wanneer deze zaken allemaal zijn vastgesteld en verbeterd, is een elektronisch alarm syteem een waardevolle aanvulling op uw inbraakbeveiliging. Compleet met mistgeneratoren van Bandit, indien noodzakelijk.

Zakelijk Ook voor de zakelijke markt hebben wij verschillende oplossingen voor uw beveiligingsplan. Wij bieden elektronisch gecontroleerde toegangscontrole, camerasystemen, brand- en ontruimingsinstallaties en inbraakalarminstallaties. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden voor het beste beveiligingsplan in uw situatie. Wilt u uw klanten een veilig gevoel geven? Wilt u uw personeel zich veiliger laten voelen? En natuurlijk zijn er ook nog de eisen van de verzekeraar, brandweer en gemeente waar u aan moet voldoen. Wij gaan graag met u in gesprek om met u de meest passende mogelijkheid voor uw beveiliging te bespreken!

Inbraak beveiliging

Lees meer

Handleidingen

Lees meer

Risico klassen

Lees meer