Portiekafsluiting

Wanneer u in een flat of portiekwoning woont, kent u vast het volgende verschijnsel: Vertegenwoordigers die ineens bij u voor de deur staan, jongeren die schuilen voor de regen in uw portiek, mensen die uw trap gebruiken om even uit te rusten.

Dit vindt u vast niet aangenaam!

Wanneer dat ook bij u het geval is, kunt u aan de woningbouwvereniging of de vereniging van eigenaren het verzoek doen voor een portiekafsluiting.

Deze afsluiting kan op verschillende manieren: bijvoorbeeld heel de dag, alleen mensen met een sleutel kunnen naar binnen. Maar er kan ook gekozen worden voor een afsluiting na 17.00 uur, zodat u overdag wel zonder sleutel naar binnen kunt. Ook kunnen we de afsluiting vóór of ná de brievenbussen maken. Of we verplaatsen de postkasten, zodat ook de postbode niet meer naar binnen hoeft.

Voor het openen van de deuren maken wij in ieder huis een intercom- of videofoonsysteem, met een mogelijkheid om vanuit uw huis de deur te openen.

Voor het aanmelden van uw bezoek zijn er verschillende mogelijkheden: het plaatsen van deurbellen naast de naambordjes of postkasten, of het plaatsen van één systeem waar uw bezoek uw naam of huisnummer intikt.

De mogelijkheden zijn legio. Neemt u contact op met uw woningbouwvereniging of VvE en wij bieden een plan waarbij eenieder zich veilig voelt.