Camera beveiliging

Binnen uw organisatie wilt u graag zien wie er zich toegang verleent tot uw ruimte. U wilt dat klanten zich veilig voelen, dat uw personeel weet dat er op hun veiligheid gelet wordt, maar ook dat er op hén gelet wordt! Naast dit alles, gaat er van camera’s een preventieve werking uit.

Als er een misdrijf gepleegd wordt, vraagt de politie als eerste naar camerabeelden. Dat is niet voor niets! Beelden kunnen in veel gevallen bijdragen aan de oplossing van een misdrijf.

Wij leveren camerasystemen die een beeld van de gehele ruimte geven (overzicht) of inzoomen op gezichten van eenieder die uw ruimte betreedt (herkenning). U kunt onder andere kiezen voor lichtgevoelige camera’s, die zich aanpassen aan de hoeveelheid licht in een ruimte. Een camerasysteem kan bovendien gekoppeld worden aan een alarmsysteem. We sluiten de camerabeelden aan op een harddiskrecorder en desgewenst leveren we een IP-camera, zodat u wereldwijd via internet uw organisatie in de gaten kunt houden. Onze camera’s zijn vandalismebestendig.

Bij het installeren van een camerasysteem heeft iedereen te maken met de wet op de privacy. Wij zijn op de hoogte van deze wettelijke bepalingen. Tevens volgt ons personeel regelmatig cursussen om zich op de hoogte te houden van de nieuwste ontwikkelingen en kan u dus zeer up-to-date adviseren.