Renovatie

U wilt uw bestaande pand aanpassen aan de eisen en normen van deze tijd. U heeft extra werknemers in dienst genomen, die een werkplek nodig hebben. Kookplaat in uw bedrijfskantine opnemen? U wilt uw woonhuis renoveren. Wilt u nu eindelijk wel eens af van al die verlengsnoeren in huis? U krijgt steeds meer elektrische apparaten in huis en vraagt u af of de groepenkast daar wel op berekend is. Wat dacht u van een laadpaal voor uw elektrische auto? In dit geval spreken we van renovatie van uw pand. Kortom u heeft een elektricien nodig.

Wanneer u van een oude situatie een nieuwe wilt maken, krijgt u te maken met allerlei zaken zoals wetgeving, veiligheidseisen en verzekeringskwesties. Daarnaast zult u niet lukraak in uw muren willen boren zonder overtuigd te zijn dat dat zonder problemen kan.

Van Ginderen kan u daarmee helpen. Ons motto is dat veiligheid en kwaliteit bovenaan staan. Wij vinden dat daar nooit op bezuinigd mag worden. Samen met u kijken we naar de oude situatie en naar wat u zou willen verbeteren. Op welke manieren kunnen wij dat waarmaken? Wat is voor u de beste oplossing?

Omdat geen enkel pand hetzelfde is en uw wensen uniek zijn, nemen wij nauwkeurig elke ruimte met u door, en bespreken uw specifieke wensen. Met onze expertise kunnen wij u een advies geven, dat speciaal voor u op maat gemaakt is.

Na het verwerken van deze adviezen leveren wij u een offerte en kunnen wij aan de slag om uw pand nog mooier, veiliger en meer “van u” te maken!