Direct mailen Bekijk mailen

NEN3140 keuring en inspectie

De NEN3140 is een norm die ervoor zorgt dat de werknemers werken volgens de wet van de ARBO-dienst. Zij werken zelf dus op een veilige manier, met veilige schoenen aan, goedgekeurde ladders en gekeurd gereedschap. Daarnaast zorgen onze werknemers er ook voor dat de situatie voor u veilig is en blijft.

Bij inspectie volgens de NEN3140 kijken we of uw installaties nog aan alle veiligheidsbepalingen voldoen. Denkt u bijvoorbeeld aan de stopcontacten: zijn deze nog veilig? Zijn de glaasjes van de zekeringhouders nog intact? Zitten uw verlichtingsarmaturen nog goed vast?

De NEN3140 inspectie wordt uitgevoerd op bestaande installaties. Een risico-inventarisatie wordt uitgevoerd, waarbij bijvoorbeeld gekeken wordt of er duidelijke slijtage is. Zijn er personen in het gebouw die voldoende onderricht zijn om kleine problemen te verhelpen? En voldoen alle installaties aan de norm? Ook kijken we naar de plek van de installaties en hoeveel risico deze vormen voor de veiligheid van de gebruikers van uw gebouw.

Dus, bel van Ginderen wanneer u ervan verzekerd wilt zijn dat uw bestaande installaties nog voldoen aan de veiligheidseisen van deze tijd. Wij voeren een inspectie uit en geven u daarvan een rapportage. Met deze rapportage kunt u bijvoorbeeld aan de verzekering en aan uw werknemers laten zien dat u er alles aan doet om het veilig te laten verlopen!