Onderhoud slagbomen

Onderhoud is heel erg belangrijk voor al uw producten, zeker voor uw slagbomen. Zodat de producten goed blijven werken en langer mee gaan zonder dat ze gaan slijten. Als onderhoud niet goed bijgehouden wordt, beïnvloedt dit de levensduur van uw producten. Van Ginderen levert service en onderhoud op verzoek, maar ook als het gewenst is op contractbasis.

Niet alleen op de door ons geleverde goederen zoals garagedeuren, bedrijfsdeuren, overheaddeuren, speedgatedeuren worden onderhouden. Wij onderhouden ook bestaande producten die niet door ons geleverd zijn, zodat alles meteen onderhouden is en u niemand anders meer hoeft te vragen. Dit scheelt u uiteraard ook weer in de kosten!

Wanneer u een onderhoudscontract bij van Ginderen afsluit, onderhouden wij deze deuren of slagbomen geheel overeenkomstig met de eisen van het Machinerichtlijn. Ook nemen wij dan als het mogelijk is gelijk de kleine herstelwerkzaamheden mee. Na de controle en het onderhoud ontvangt u van van Ginderen een onderhouds- en/of schaderapport, zodat u weet dat u weer voor het hele jaar gecontroleerd bent.