Klein zakelijke markt

Particulier

Kijkt u eens om u heen! Hoeveel elektrische apparaten ziet u in één oogopslag? Uw telefoon, televisie, dvd-speler, stereotoren, magnetron, oven, kookplaat, waterkoker, citruspers, de computerspellen van de kinderen, Ipad? Is het voor u mogelijk al deze apparaten tegelijk te gebruiken of op te laden? Of komt u stopcontacten tekort? En wat gebeurt er áls u alles tegelijk gebruikt? Redt uw groepenkast dat? Of slaan de stoppen door?

Werkt u veel met lelijke verlengsnoeren? U heeft een elektricien in Den Haag nodig! En hoe zit het met uw plafondlampen? Zijn die aangesloten zoals u dat wilt? Zitten er dimmers op, om de sfeer te verhogen? We hebben nu een elektrische auto maar hoe gaan we die opladen?

Wanneer u een paar keer negatief moet antwoorden, is het een idee om ons te bellen. Wij zorgen er voor dat alle elektra in uw huis weer in orde is! Zodat u niet meer over snoeren struikelt of steeds de stekkers van uw apparaten moet wisselen.

Belt u ons voor een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we samen met u de mogelijkheden bespreken en u advies geven.

Zakelijk

Binnen uw bedrijf heeft u steeds meer machines staan. Misschien komt er een kassa bij in uw winkel, krijgt u een extra medewerker die een computer nodig heeft, neemt u een extra printer.

Of misschien wilt u uw werkruimte opnieuw inrichten, waardoor de stopcontacten ineens op de verkeerde plaats zitten. En wat dacht u van een aansluiting voor een beamer? Is de etalageverlichting wel goed geplaatst? Zorgt uw showroomverlichting voor de juiste sfeer?

Voor al uw vragen over de elektra binnen uw organisatie, bent u bij ons aan het goede adres. Wij adviseren, ontwerpen en leveren alles wat u rondom elektra nodig heeft in uw bedrijf, eventueel in samenspraak met onze afdeling data-bekabeling en communicatie.

Wij bespreken met u de mogelijkheden en maken voor u een ontwerpplan. Tevens voeren wij voor u het onderhoud aan uw elektra uit.

Afdeling KZM: voor al uw grote en kleine elektraklussen!