Samenwerking met de KNMP

KNMP logo

In samenwerking met de KNMP hebben wij hun monumentale pand mogen verduurzamen. Het volledige pand inclusief kantoren en laboratorium zijn nu uitgerust met hoge kwaliteit LED verlichting van ZUMTOBEL.

KNMP laboratorium

Buiten het feit dat men door deze aanpassing een veel betere lichtopbrengst heeft, is het energieverbruik ook met 50% gereduceerd. Dit levert een positieve bijdrage aan het milieu en tegelijkertijd een mooie kostenbesparing op.

Er zijn ook autoladers geplaatst op het parkeerterrein, dit omdat men grotendeels elektrisch rijdt en dus moet kunnen opladen op kantoor. Dit is gerealiseerd met autoladers van Qcharge en die zijn voorzien van dynamische laad fase balans, waardoor vrijwel alle aangesloten auto’s een optimale lading krijgen.

Na een intensief traject met de gemeente en monumentenzorg hebben wij zelfs een akkoord gekregen voor het plaatsen van zonnepanelen op het pand van de KNMP.

Zonnepanelen op dak KNMP

Die zijn inmiddels geplaatst en leveren op jaar basis circa 34.000 kWh op, en de opgewekte energie wordt ook volledig in de panden gebruikt.

Wederom een prachtig project voor een jarenlange trouwe en vooruitstrevende opdrachtgever.

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.