ISDN gaat verdwijnen, en nu?

van Ginderen in het zonnetje gezet door leverancier EMIZON IPna succesvolle overstap ISDN naar

Een inbraakbeveiliging en brandmeldinstallatie melden hun storingen en meldingen door naar bijvoorbeeld een meldbank. Dat doen ze door gebruikmaking van een ISDN-lijn (een telefoonkabel). De verzekeringen eisen een gegarandeerde verbinding met bijvoorbeeld een meldbank en daarvoor is de ISDN lijn bij uitstek geschikt voor.

Vanaf 1 september 2019 gaat, gefaseerd, de ISDN lijn verdwijnen, maar hoe wordt dan de verbinding tot stand gebracht met de meldbank met goedkeuring van de verzekering? De oplossing is een EMIZON IP-kiezer. Dit is een apparaat wat gebruikt maakt van internet en van een GPRS-verbinding (een draadloze verbinding) op deze wijze is er een gegarandeerde verbinding aanwezig tussen het beveiligde object en de meldbank.

van Ginderen bv heeft zich gespecialiseerd om, al vroegtijdig, de telefoonkiezers te vervangen voor een EMIZON kiezer. Naar grote tevredenheid van onze klanten. Inmiddels hebben wij al 500 EMIZON IP-kiezers geïnstalleerd en dat kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan.

Wij werden, geheel onverwachts, in het zonnetje gezet door onze leverancier met het behalen van dit indrukwekkende aantal. 

Wij maken gebruik van cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren.