Horeca klus

 Een dag voor de kerst in 2020 hebben wij de vraag gekregen van Big Horeca, of we wilde helpen met een “horeca klus” van ca. 3300m2 voor een Zweeds bedrijf, omdat de huisinstallateur door de Corona maatregelen niet mocht reizen. Maar……. 28 maart 2021 moest het wel klaar zijn!

Wij zijn natuurlijk ingegaan op deze vraag en het blijkt om een een Zweeds concept te gaan met een wereldwijd concept:  Een informeel evenementen restaurant in de stijl van een Bostonse buurtbar, waar ze zich ook bevinden. Het biedt de gasten een complete beleving, met een combinatie van sport, Amerikaans eten, in een afgebakende omgeving en een gemoedelijke sfeer met muziek en andere vormen van entertainment. Voor zowel particulieren als voor de zakelijke afspraak.

De minimale afmetingen van een O’Leary’s restaurant zijn 1200m2 en ze hebben 340 tot 1000 zitplaatsen. Best uitdaging, immers op 4 januari 2021 konden we pas beginnen. Ondanks alle Corona maatregelen en de vooruit schuivende aanvangsdatum bleef de openingsdatum van medio maart gewoon staan The Mall of the Netherlands moest open op die datum. De bouwtijd van het gehele project kwam neer op een nog net twee maanden. Voor ons als bedrijf kwam daar nog een ander fenomeen bij, internationaal vergaderen met “de Zweden” gelukkig hebben die ook enkele Nederlanders in dienst en hebben we tegenwoordig allemaal Teams op onze computer.

Het is logisch dat met zo’n korte looptijd er heel veel elektriciens op het werk hebben gelopen en er een enorme materiaal stroom op gang is gezet, toen het definitieve ontwerp eenmaal ontworpen en goedgekeurd was door de opdrachtgever. 

En…. de opening was, natuurlijk, op de geplande datum.

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.