Data/netwerk (computerbekabeling)

Onder data en netwerken verstaan we alle systemen waar gegevens over worden verstuurd. De meest bekende zijn het computer netwerk en de telefoon. Maar ook bij uw toegangscontrole, videofoon, alarminstallatie en centrale deuropening wordt data gebruikt. Voor al deze vormen van data is het belangrijk een goed bekabelingsysteem te hebben.
Bij van Ginderen werken wij met universele bekabelingsystemen, zodat alle data over deze bekabeling heen kan lopen. Het voordeel hiervan is dat er maar één centraal punt hoeft te zijn voor al uw techniek. Dit bespaart veel ruimte!

De kwaliteit van de bekabeling bepaalt welke diensten er overheen kunnen. Belangrijk is dat u weet wat voor diensten u wilt hebben en welke categorie daarvoor nodig is, we werken met categorie 5, 5e,6, 6a, 7.

Wij installeren datanetwerken van 1 MB tot wel 10 GB.

Wij zijn gecertificeerd installateur van het volledige assortiment van het merk Commscope. Dit met maar liefst 25 jaar garantie. Voor meer informatie kunt u kijken bij certificaten onder de Home button.

Daarnaast hebben wij ervaring in het ontwerpen en aanleggen van computer- en serverruimtes. Ook hebben wij het specialisme voor het leggen van computervloeren, branddetectie, blussystemen en meer.