Direct mailen Bekijk certificaten

VTkeur

Gas, water en licht. Het werkt eigenlijk altijd. Het licht gaat aan als u de schakelaar omzet. Met een lucifer branden de pitten van het gasfornuis. En als u de kraan opendraait stroomt het water. De normaalste zaak in ons land, als het allemaal goed werkt. Wanneer er iets niet goed werkt, zijn de gevolgen niet te overzien. Veiligheid voor uw gezin gaat voor alles.

Helaas, vaker dan u denkt vertonen installaties mankementen. Zichtbare maar ook onzichtbare. Omwille van uw veiligheid heeft UNETO-VNI het Veilig Thuis Keur ontwikkeld. Een keuring van de technische installaties in uw woning, die de veiligheid waarborgt.

Veilig wonen met het Veilig Thuis Keur!

Wist u bijvoorbeeld dat veel gasleidingen toch nog gas lekken? Schakelt uw elektrische installatie wel snel uit bij onverhoopte problemen? Om alle onzekerheden uit te sluiten heeft UNETO-VNI
(de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel) het Veilig Thuis Keur ontwikkeld. Een keuring van technische installaties in een woning, die de veiligheid waarborgt.

Veel installaties voor gas, elektriciteit en water in (huur- of koop)woningen voldoen niet aan de veiligheidseisen. De oorzaken kunnen zeer verschillend zijn. Er kan sprake zijn van achterstallig onderhoud. Of eerdere bewoners hebben de installatie zelf uitgebreid, zonder er een erkende installateur bij te halen. Zonder dat u het weet kunnen daardoor onveilige situaties ontstaan. De gemiddelde huiseigenaar heeft niet de expertise om een technische installatie compleet te beoordelen. Daar moet een deskundige bij komen: een inspecteur van van Ginderen!