Samenwerking met Stadsherstel

Van Ginderen realiseert samen met Stadsherstel een combinatie van drie appartementen en kantoorruimtes.

Van Ginderen realiseert hier samen met Stadsherstel een combinatie van drie appartementen en kantoorruimtes.

Het complex, dat inmiddels de status van Rijksmonument heeft ontvangen, is gebouwd tussen 1905 en 1909 en huisde sindsdien zowel de politie als de brandweer van Scheveningen. Naast de karakteriserende torentjes bij de poort, beschikt het pand over mooie details in de gevel. Zo zijn er boven de entree bloemen verwerkt in de ornamentiek en is de typerende Haagse ooievaar afgebeeld.

Ook in het interieur is het karakter nog terug te zien. Zo is de algemene entreehal voorzien van de originele aardewerk vloertegels en ook is de bordestrap in de centrale hal nog in volle glorie behouden gebleven..

This site uses cookies to offer you a better browsing experience. By browsing this website, you agree to our use of cookies.